Η Εταιρεία μας είναι ο μόνος επίσημος φορέας που παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Τεστ των Παραμυθιών όπως και τη δυνατότητα εποπτείας σε χορηγημένα πρωτόκολλα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια, τη δυνατότητα εποπτείας και το δίκτυο συνεργατών μας επιλέξτε τη χώρα που σας ενδιαφέρει.

Εποπτεία Πρωτοκόλλου

Περιγραφή

Εποπτεία της χορήγησης και ποσοτικής ανάλυσης πρωτοκόλλων που έχει χορηγήσει ο ενδιαφερόμενος η οποία συνοδεύεται από μια σύντομη αναφορά επί του περιστατικού. Το αρχικό υλικό, σε μορφή word, όπως και ένα σύντομο ιστορικό, εφόσον διαθέσιμο, αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην εταιρεία μας στο info@fairytaletest.com. Τα στοιχεία αυτά προστατεύονται από το επαγγελματικό απόρρητο.

Για να κατεβάσετε το αρχείο του πρωτοκόλλου σε μορφή word πατήστε εδώ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ FTT – ECPA

Η Εταιρεία του Τεστ των Παραμυθιών διοργανώνει κάθε χρόνο εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Γαλλία σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ECPA, στα γραφεία τους στο Παρίσι. Τα σεμινάρια αυτά απευθύνονται σε Ψυχολόγους, Ψυχιάτρους και φοιτητές Ψυχολογίας.

Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα διεξαγωγής σεμιναρίων σε μικρές ομάδες ή σε πλαίσιο οργανισμών σε όλη τη Γαλλία αναλόγως των αιτημάτων συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Όροι εγγραφής

Τρόποι πληρωμής: Επιταγή, πιστωτική κάρτα, Paypal ή τραπεζική κατάθεση.

Σεμινάρια στη Γαλλία για φοιτητές

Διήμερο σεμινάριο (συνολικής διάρκειας 16 ωρών) σε μικρές ομάδες.

Μέλη της Εταιρείας: έκπτωση 10%

Σεμινάρια στη Γαλλία για επαγγελματίες

Διήμερο σεμινάριο (συνολικής διάρκειας 16 ωρών) σε μικρές ομάδες.

Μέλη της Εταιρείας: έκπτωση 10%

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ FAIRY TALE TEST

(απευθύνεται σε Ψυχολόγους με άδεια άσκησης επαγγέλματος)

Η εταιρεία μας διεξάγει εκπαιδευτικά σεμινάρια καθ’όλη τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 12 ωρών, οι οποίες έχουν κατανεμηθεί σε 2 συναντήσεις, και περιλαμβάνει τη θεωρητική περιγραφή των παραμέτρων, την ποιοτική ανάλυση των απαντήσεων και την πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων.

Οι ακριβείς ημερομηνίες (συνήθως Σαββατοκύριακο) ορίζονται κατόπιν συνεννόησης των ενδιαφερόμενων με τους εισηγητές.

Η Εταιρεία μας είναι ο μόνος επίσημος φορέας που παρέχει πιστοποιημένη εκπαίδευση στο Τεστ των Παραμυθιών. Με το πέρας της διεξαγωγής του σεμιναρίου χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα γραφεία της εταιρείας μας στο +30 210 62 08 085.

Διάρκειας 16 ωρών, σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια του έτους κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης. Η εκπαίδευση ολοκληρώνεται με τη δυνατότητα δωρεάν, on line εποπτείας ενός πρωτοκόλλου που θα αποστείλει μελλοντικά ο εκπαιδευόμενος. Η διεξαγωγή των σεμιναρίων γίνεται σε χώρους της εταιρείας μας.

Σύντομα ομαδικά σεμινάρια στην Αθήνα

Διάρκειας 24 ωρών, σε συγκεκριμένα Σαββατοκύριακα κατά τη διάρκεια του έτους κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης. Η διεξαγωγή των σεμιναρίων γίνεται σε χώρους της εταιρείας μας.

Πλήρες ομαδικό σεμινάριο στην Αθήνα